סיפורה של לימוזין מתחיל בראשית שנות ה- 90, עם פגישתם של הבוקרים רמי גינת ואמיר טלמור, וההחלטה להקים במשותף חווה לגידול בקר משובח, על הגבעות המשקיפות על עמק יזרעאל.

לאחר זמן מה, החל להבשיל אצלם הרעיון, להקים אטליז שיוכל לספק בשר איכותי - מהעדר לצלחת וזאת במטרה לשנות את תרבות הבשר בישראל.

בשנת 1998, נפתח אטליז לימוזין ברמת ישי. האטליז מתמחה מאז ועד היום, ביישון בשר בקר מייצור מקומי, בתנאים טבעיים ואופטימליים ובאוויר פתוח.

האהבה לבשר ולאירוח, הניעה את רמי ואמיר לפתוח, בשנת 2002, לצד האטליז, מסעדת בשרים וכן קייטרינג לארועים, שבהמשך התפתח למתחם האירועים "סגרא" שבקומת הגג, מתוך כוונה לשלב בין הקפדה מקסימלית על האיכות, לצד אווירה חמה ומשפחתית.

המסעדה, השוכנת בליבו של עמק יזרעאל, מציעה תפריט הבנוי על היכולת היחודית, להתבסס על חומרי הגלם הטובים והטבעיים ביותר בשילוב עם נסיון ויכולות קולינאריות מוכחות.

אנחנו בלימוזין דוגלים בשירות קשוב, לבבי ומקצועי, חומרי גלם משובחים, וכמובן, בשר משובח ללא פשרות!