אטליז לימוזין הוקם בשנת 1998, ברמת ישי, במטרה לשנות את תרבות צריכת הבשר הטרי בישראל, ולהביא בשורה של בשר בקר איכותי לפי עקרון "מהבוקר לצרכן".

לאחר שנות נסיון רבות, בדיקות, ופיתוחים, מספק האטליז את המוצר האיכותי והבטוח ביותר, על ידי יישון הנתחים בתנאים טבעיים בלבד, באוויר פתוח, וטעימת כל הנתחים לפני מכירתם.

לצד בשר העגל, יש גם בשר טלה, עוף, קבבים, נקניקיות, והמבורגר, מהבשר האיכותי שלנו כמובן.

על המדפים תוכלו למצוא גם יינות ישראליים, רטבים, סכינים איכותיים, סירים ומחבתות ברזל.

צוות האטליז ישמח לעזור בעצה טובה, מתכון, הסבר, וחיוך.

ניתן להזמין בשרים מראש בטלפון 04.953.3173

למחירון הבשרים